Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Newsbeast]: Πιστοποιητικό συμμόρφωσης GDP σε ακόμη εννέα χώρες έλαβε η GEFCO
[Newsbeast]: Πιστοποιητικό συμμόρφωσης GDP σε ακόμη εννέα χώρες έλαβε η GEFCO

[Newsbeast]: Πιστοποιητικό συμμόρφωσης GDP σε ακόμη εννέα χώρες έλαβε η GEFCO

Σηματοδοτεί τη δέσμευση της εταιρείας σε ποιοτικά standards και στο «extra μίλι» που προσφέρει στους πελάτες της

Ο όμιλος GEFCO, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πολυτροπικής αλυσίδας εφοδιασμού και ο ευρωπαϊκός ηγέτης στα Logistics της αυτοκινητοβιομηχανίας, έλαβε πιστοποίηση συμμόρφωσης «Good Distribution Practice (GDP)» από την Bureau Veritas για την οδική μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων σε εννέα χώρες. Η GEFCO διαθέτει πλέον GDP σε 15 χώρες, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της για διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας σε μια όλο και πιο περίπλοκη αγορά.

Εννέα χώρες έλαβαν την πιστοποίηση οδικών μεταφορών μετά από αυστηρούς ελέγχους από το Bureau Veritas στη Βουλγαρία, την Ιταλία, το Μαρόκο, την Πολωνία, τη Σερβία, τη Σλοβενία, την Ελβετία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είχε προηγηθεί πέρσι η πιστοποίηση των διαδικασιών της GEFCO στην Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία και την έδρα του Ομίλου, τη Γαλλία.

Η πιστοποίηση GDP αποδεικνύει ότι η GEFCO πληροί τις απαιτήσεις των κατευθυντήριων γραμμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την καλή πρακτική διανομής των φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση και ισχύει για τρία χρόνια. Αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της GEFCO για υψηλή ποιότητα και κατανόηση των μοναδικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ανιχνευσιμότητας των προϊόντων και της πρόληψης της παραποίησης / απομίμησης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε την πιστοποίηση για άλλες εννέα χώρες στο δίκτυό μας», τόνισε ο Tony Gunn, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τμήματος Air & Sea της GEFCO.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!