Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Ποιο σημαντικό στέλεχος της αγοράς ετοιμάζεται να αξιοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
[Newsbeast]: Ποιο σημαντικό στέλεχος της αγοράς ετοιμάζεται να αξιοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

[Newsbeast]: Ποιο σημαντικό στέλεχος της αγοράς ετοιμάζεται να αξιοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σκέφτεται να τον τοποθετήσει σε κυβερνητικό πόστο που άπτεται των δραστηριοτήτων του

Ένα ακόμη πρόσωπο που γνωρίζει καλά την αγορά ετοιμάζεται να αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Κόλλιας θα αναλάβει το προσεχές διάστημα πόστο το οποίο άπτεται του αντικειμένου του, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος και του τρέφει εκτίμηση.

Ο κ. Κόλλιας έχει σπουδάσει οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διδακτορικό δίπλωμα στο ίδιο αντικείμενο.

Έχει διατελέσει ειδικός γραμματέας αποκρατικοποιήσεων στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, γενικός διευθυντής της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, αναπληρωτής διοικητής για την Ελλάδα στην Παρευξείνια Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής, οικονομικός σύμβουλος στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και επισκέπτης καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ εργάζεται ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην KLC Law Firm.

Για πρώτη φορά εξελέγη πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου τον Φεβρουάριο του 2014 και επανεξελέγη τον Φεβρουάριο του 2017.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!