Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Η πιο δυνατή Lamborghini όλων των εποχών!
[Newsbeast]: Η πιο δυνατή Lamborghini όλων των εποχών!

[Newsbeast]: Η πιο δυνατή Lamborghini όλων των εποχών!

Το supercar συνδυάζει τον V12 βενζινοκινητήρα των 785 αλόγων

Ούτε και η Lamborghini μπόρεσε τελικά να αντισταθεί στη μαγεία της ηλεκτροκίνησης, παρά το γεγονός ότι κανείς φυσικά δεν περίμενε να ακολουθήσει την πεπατημένη οδό.

Ο ιταλός κατασκευαστής παρουσίασε λοιπόν τη Sián («λάμψη» στην τοπική διάλεκτο της Μπολόνιας ), την πρώτη υβριδική Lambo. Μόνο που έγινε υβριδική για ακόμα πιο κτηνώδεις επιδόσεις και όχι για το οικολογικό του πράγματος!

Το supercar συνδυάζει τον V12 βενζινοκινητήρα των 785 αλόγων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 34 αλόγων, ώστε να χαρίσει στο αμάξι «άμεση απόκριση», μετατρέποντάς το στην πιο δυνατή Lamborghini παραγωγής όλων των εποχών.

Η Sián FKP 37 πιάνει από στάση τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 2,8 δευτερόλεπτα, αγγίζει τελικές της τάξης των 350+ χλμ/ώρα και ντροπιάζει ακόμα και τέρατα όπως η Aventador SVJ με το νέο και πρωτοποριακό σύστημα πρόσφυσης.

Πολλές καινοτομίες δοκίμασε η Lamborghini εδώ και αυτή που ξεχωρίζει είναι ίσως ο τρόπος που το αμάξι αποθηκεύει την ενέργεια . Αντί να βασίζεται σε μπαταρίες ιόντων λιθίου, όπως τα περισσότερα υβριδικά και ηλεκτρικά εκεί έξω, το supercar επιστρατεύει υπερπυκνωτές, οι οποίοι είναι τρεις φορές πιο δυνατοί από μπαταρίες ίδιου βάρους και τρεις φορές πιο ελαφριοί από μπαταρίες ίδιας χωρητικότητας.

Το αποτέλεσμα είναι περιορισμός του βάρους και μεγαλύτερη αποθήκευση ενέργειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!