Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ μετά θάνατον
[Newsbeast]: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ μετά θάνατον

[Newsbeast]: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι σταρ μετά θάνατον

Ακόμη κι αν δεν βρίσκονται εν ζωή βγάζουν ετησίως αστρονομικά ποσά

Τι κι αν δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας και από το θάνατο μερικών έχει περάσει ακόμη και μισός αιώνας. Οι διεθνείς διασημότητες που ακολουθούν έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Ακόμη και μέσα από τον τάφο, που λέει ο λόγος, το όνομά τους συνεχίζει να αποτελεί χρυσωρυχείο για την βιομηχανία όπου ανήκουν (κατά κύριο λόγο την μουσική) με τα κέρδη τους να συμπληρώνονται από πολλά μηδενικά και για το 2019.

Παρόλο που οι φυσικές πωλήσεις συνεχίζουν την μακρά πτώση τους, οι πέντε καλλιτέχνες που ακολουθούν για το 2019, σύμφωνα με το Forbes, «έβγαλαν» συνολικά 146 εκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας κατά 38,5% το αντίστοιχο ποσό σε σχέση με το 2018, με αποτέλεσμα το όνομά τους, που συνεχίζει να αποτελεί δυνατό «brand» να πρωταγωνιστεί και για φέτος στη μουσική βιομηχανία.

Μάικλ Τζάκσον – 60 εκατομμύρια δολάρια

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο βασιλιάς της ποπ κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, διατηρώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στους νεκρούς καλλιτέχνες που συνεχίζουν να σημειώνουν κερδοφορία, αυξάνοντας την περιουσία που άφησε πίσω του κατά 60 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και η είδηση του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον στις 25 Ιουνίου σόκαρε το παγκόσμιο (μουσικό) γίγνεσθαι ο αγαπημένος σταρ, που ο θάνατός του τον μετέτρεψε σε θρύλο, δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τον κόσμο, με την απήχηση του ονόματός του σε αυτόν να έχει ως αποτέλεσμα από τον πρώτο κιόλας χρόνο μετά το θάνατό του, να έχει πληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρεών του που είχε αφήσει πίσω, με την περιουσία του, μάλιστα, να καταγράφει κέρδη της τάξης του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!