Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Ποιοι επιχειρηματίες πήραν τον έλεγχο της Αγοράς Μοδιάνο
[Newsbeast]: Ποιοι επιχειρηματίες πήραν τον έλεγχο της Αγοράς Μοδιάνο

[Newsbeast]: Ποιοι επιχειρηματίες πήραν τον έλεγχο της Αγοράς Μοδιάνο

Το συγκρότημα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στεγασμένες σύγχρονες αγορές της Θεσσαλονίκης

Στην εταιρεία One Outlet Α.Ε. πέρασε η ιστορική Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη, καθώς η εταιρεία ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής από το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του ποσοστού συμμετοχής που διαθέτει το Ταμείο στο ακίνητο, με συνολική οικονομική προσφορά 1,9 εκατ. ευρώ έναντι αποτίμησης 1,75 εκατ. ευρώ.

Η One Outlet Α.Ε. σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει μεταξύ άλλων στον επιχειρηματία Σάμι Φάις, τους Άραβες της Generic Engineering Technologies (GET), και στον όμιλο Notos Com, συμφερόντων της οικογένειας Παπαέλληνα.

Τόσο ο Σάμι Φάις, όσο και η GET συμμετέχουν και στο εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall στη δυτική πλευρά της πόλης.

Ο Σάμι Φάις, μέσω της συμμετοχής στην Αγορά Μοδιάνο επιχειρεί το μεγάλο come back στο εγχώριο λιανεμπόριο. Ο ίδιος είναι γνωστός ως πρώτος διανομέας εκτός ΗΠΑ των προϊόντων της ΝΙΚΕ, ενώ μετά από μια μεγάλη επιχειρηματική πορεία και τις δικαστικές περιπέτειες την περίοδο του σκανδάλου του Χρηματιστηριου, επέστρεψε στον τομέα της αθλητικής ένδυσης για λογαριασμό της Adidas και της Puma.

Στην αγορά Μοδιάνο η One Outlet AE ανακηρύχθηκε προτιμητέος επενδυτής για την αξιοποίηση του ποσοστού συμμετοχής που διαθέτει το ΤΑΙΠΕΔ στην Αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!