Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Το Peugeot 3008 κάνει «απόβαση» στην Ελλάδα
[Newsbeast]: Το Peugeot 3008 κάνει «απόβαση» στην Ελλάδα

[Newsbeast]: Το Peugeot 3008 κάνει «απόβαση» στην Ελλάδα

Ένα γνήσιο SUV με κίνηση μόνο σε δυο τροχούς

Ο όμιλος Συγγελίδη παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου το νέο SUV της Peugeot με τον κωδικό 3008, που έρχεται να διεκδικήσει μερίδιο αγοράς σε μια κατηγορία που κατέχει το 12% (το 75% είναι SUV με κίνηση μόνο σε δυο τροχούς) της αγοράς αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Το νέο 3008 είναι «κτισμένο» πάνω στη νέα πλατφόρμα EMP2 και με μήκος στα 4,45 μέτρα το νέο 3008 τοποθετείται στην καρδιά της κατηγορίας.

Τα 8 επιπλέον εκατοστά του μήκους, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, οφείλονται κυρίως στο μεγαλύτερο μεταξόνιο (είναι μεγαλύτερο κατά 62 χλστ. και φτάνει τα 2.675 χλστ.) που έχει ως αποτέλεσμα τους μεγαλύτερους και πιο άνετους χώρους για τους επιβάτες. Αυτό το μεταξόνιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της αγοράς, ενώ η αεροδυναμική σχεδίαση και οι εξωτερικές διαστάσεις εξασφαλίζουν χαμηλό συντελεστή αεροδυναμικής CxA: 0,76 m2 .

Με πλάτος στα 1,84 μέτρα (ίδιο με της προηγούμενης γενιάς αλλά με καλύτερο εσωτερικό πλάτος), το ύψος του νέου 3008 έχει διατηρηθεί στα 1,62 μέτρα (μαζί με τις μπάρες της οροφής), μια βασική παράμετρος για την αεροδυναμική συμπεριφορά και για την άνεση πάνω από τα κεφάλια των επιβατών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!