Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Πέντε στέκια που θα σας φέρουν στη Νέα Σμύρνη
[Newsbeast]: Πέντε στέκια που θα σας φέρουν στη Νέα Σμύρνη

[Newsbeast]: Πέντε στέκια που θα σας φέρουν στη Νέα Σμύρνη

Οι σταθερές αξίες στην πιο φημισμένη Πλατεία και όχι μόνο

Η πιο διάσημη πλατεία της Αττικής, μετά από το Σύνταγμα, αδιαμφισβήτητα είναι αυτή της ΝέαςΣμύρνης . Οι κάτοικοι της περιοχής δίνουν ραντεβού σε διαχρονικά στέκια στην πλατεία για καφέ και ποτό, ενώ δεν λείπουν και οι φορές που τρωγοπίνουν με την παρέα τους σε γευστικά σημεία σταθμούς για την Νέα Σμύρνη, και όχι μόνο.

Ακολουθούν πέντε στέκια που θα σας φέρουν στην περιοχή και θα σας κάνουν να τα επιλέξετε ξανά και ξανά όταν ο δρόμος σας φέρει και πάλι εδώ.

Άρωμα Πλατείας

Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και δημοφιλή στέκια της περιοχής. Αποτελεί καθημερινό σημείο συνάντησης, τόσο για καφέ όσο και για ποτό. Χωρίζεται σε δύο χώρους, μπαρ και καφέ, οι οποίοι καθημερινά είναι γεμάτοι με κόσμο.

Μυρτιά

Μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες στάσεις των κατοίκων της Νέας Σμύρνης (και όχι μόνο) για οικονομική και ποιοτική κρεατοφαγία . Η Μυρτιά (Αϊδινίου 55) είναι γνωστή κυρίως για τις γενναίες μερίδες, τα ζουμερά και σωστά ψημένα κρέατα και την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Στο τέλος θα σας κεράσουν γενναίες μερίδες με μικρούς λουκουμάδες σε μπουκίτσες πραγματική κόλαση! Με μέλι ή σοκολάτα, ή και τα δύο αν είστε μεγάλη παρέα!

New Habits

Ο μοντέρνας αισθητικής χώρος του (25ης Μαρτίου 25), με την cozy ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, αποτελεί ιδανική επιλογή για fun στιγμές με την παρέα και τους φίλους σας, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα μαγαζιά μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!