Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Πέντε υποτροφίες για τους πληγέντες στο Μάτι από την Alliance For Digital Employability
[Newsbeast]: Πέντε υποτροφίες για τους πληγέντες στο Μάτι από την Alliance For Digital Employability

[Newsbeast]: Πέντε υποτροφίες για τους πληγέντες στο Μάτι από την Alliance For Digital Employability

Αφορά σε υποτροφίες Coding Bootcamp αξίας 12.500 ευρώ

Στην προσφορά πέντε υποτροφιών στους πληγέντες στο Μάτι προχωρά η Alliance For Digital Employability.

Όπως αναφέρει η Ελένη Νικολαΐδου, Διευθύντρια και Ιδρυτικό μέλος της Alliance For Digital Employability:

«Σχεδόν ένα χρόνο πριν οι κάτοικοι των περιοχών στο Μάτι Αττικής έζησαν μια ανεπανάληπτη τραγωδία. 102 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από τη φονική πυρκαγιά.

Λίγες μέρες μετά την καταστροφή, δεσμευθήκαμε από την πλευρά μας πως θα βοηθήσουμε τις οικογένειες των πληγέντων με όποιο τρόπο μπορούμε.

Σήμερα πραγματοποιούμε την υπόσχεσή μας θέλοντας να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι, σε αυτούς που ξαναχτίζουν τις ζωές τους.

Η Alliance For Digital Employability (AFDEmp), μέσα από τα Coding Bootcamps (ταχύρρυθμα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, τα οποία στοχεύουν στην επανειδίκευση νέων χωρίς σχετικό υπόβαθρο) προσφέρει συνολικά 5 υποτροφίες που καλύπτουν πλήρως το κόστος του προγράμματος (2.500 ευρώ) στους πληγέντες από την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Το πρόγραμμα των Coding Bootcamps περιλαμβάνει 500 ώρες επανειδίκευσης στον προγραμματισμό στις γλώσσες προγραμματισμού Java ή C#.

Από την αρχή της δράσης μας ως σήμερα, 500 νέοι έχουν τολμήσει να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από τον προγραμματισμό και το 97% των αποφοίτων μας εργάζεται ήδη σε πάνω από 70 κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας σε σχετικές θέσεις εργασίας, με κατά μέσο όρο πρώτο μηνιαίο μισθό 900-1000 ευρώ καθαρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!