Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Newsbeast]: ΠΕΦ και Ιερά Αρχιεπισκοπή ανανέωσαν την συνεργασία τους για δωρεάν διάθεση φαρμάκων
[Newsbeast]: ΠΕΦ και Ιερά Αρχιεπισκοπή ανανέωσαν την συνεργασία τους για δωρεάν διάθεση φαρμάκων

[Newsbeast]: ΠΕΦ και Ιερά Αρχιεπισκοπή ανανέωσαν την συνεργασία τους για δωρεάν διάθεση φαρμάκων

Η διάθεση των φαρμάκων πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι

Πιστή στη δέσμευσή της για έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ανανέωσε μέχρι το 2019 το μνημόνιο συνεργασίας της με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας υπεγράφη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, ως πρόεδρο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής, και από τον πρόεδρο της ΠΕΦ, κ. Θεόδωρο Τρύφων.

Η υπογραφή του νέου συμφώνου πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου πατέρα Βασίλειου Χαβάτζα, καθώς και μελών του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

Από την πλευρά της Εκκλησίας, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος Β’, δήλωσε πως η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί ένα έργο αγάπης και ευχαρίστησε από καρδιάς τα μέλη της ΠΕΦ που «γενναιόδωρα μας βοηθούν για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στα αιτήματα ανθρώπων που χρειάζονται φάρμακα. Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, ώστε να μην χρειάζονται και άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!