Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Παυλόπουλος: Ενωμένοι οφείλουμε να βγούμε από τη βαθιά κρίση
[Newsbeast]: Παυλόπουλος: Ενωμένοι οφείλουμε να βγούμε από τη βαθιά κρίση

[Newsbeast]: Παυλόπουλος: Ενωμένοι οφείλουμε να βγούμε από τη βαθιά κρίση

«Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στην Ευρωπαϊκή»

«Το δίδαγμα που οφείλουμε να αντλήσουμε όλοι μας, λαός και πολιτική ηγεσία, από τα ηρωικά γεγονότα της σημερινής επετείου, είναι ότι, όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, εμείς οι Έλληνες, μπορούμε να πετύχουμε τους ιστορικούς μας στόχους». Αυτά, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε σήμερα από τη Ματαράγκα του Δήμου Σοφάδων στο νομό Καρδίτσας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τον εορτασμό της επετείου της μάχης της θεσσαλικής επανάστασης (21 Μαρτίου 1878). Τον κυριότερο εχθρό μας, όπως αποδεικνύεται από τη μακραίωνη ιστορία μας, αποτελεί η διχόνοια, που είναι πραγματικά εθνοκτόνος, τόνισε επίσης ο Πρόεδρος όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, για να προσθέσει:

«Ενωμένοι λοιπόν οφείλουμε να βγούμε, το συντομότερο δυνατό, από τη βαθιά κρίση που μαστίζει τον τόπο και το λαό μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί».

«Προς αυτή την κατεύθυνση επισημαίνω», δήλωσε επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «για μιαν ακόμη φορά, τα εξής: Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη. Η Ελλάδα δεν νοείται εκτός Ευρώπης αλλά και η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι αυτό για το οποίο ιδρύθηκε χωρίς την Ελλάδα στους κόλπους της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!