Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Παυλόπουλος: Οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε μόνο ελεύθεροι
[Newsbeast]: Παυλόπουλος: Οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε μόνο ελεύθεροι

[Newsbeast]: Παυλόπουλος: Οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε μόνο ελεύθεροι

Στην Κρήτη για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ένωσης του νησιού με την Ελλάδα

Το δικό του μήνυμα για τους Έλληνες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την Κρήτη όπου βρίσκεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

«Οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε μόνο ελεύθεροι, γι αυτό και η ιστορία μας είναι μία αδιάλειπτη και αδιαπραγμάτευτη αντίσταση εναντίον κάθε είδους δεσποτισμού» δήλωσε το πρωί, από τα Χανιά ο κ. Παυλόπουλος.

«Η επέτειος της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα 103 χρόνια πριν, είναι η επιτομή του μακραίωνου και άρρηκτου δεσμού των Ελλήνων με την ελευθερία. Οι Έλληνες μπορούμε να ζήσουμε μόνο ελεύθεροι γι αυτό και η ιστορία μας είναι μία αδιάλειπτη και αδιαπραγμάτευτη αντίσταση εναντίον κάθε είδους δεσποτισμού.

Οι Κρήτες μέσα από τους αγώνες τους για την τελική ένωση με την μητέρα πατρίδα αποδείχτηκαν εμβληματικοί εκφραστές αυτής της απαράμιλλης αφοσίωσης των Ελλήνων στην ελευθερία» τόνισε και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα, οι Κρήτες ουδέποτε υποτάχτηκαν στον τουρκικό ζυγό. Οι διαρκείς εξεγέρσεις τους από το 1669 έως το 2013, με κορυφώσεις τη μεγάλη επανάσταση του 1866-1869 και το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, την Επανάσταση του 1897-1898 και την Επανάσταση στο Θέρισο το 1905 με πρωταγωνιστή τον Ελευθέριο Βενιζέλο, μαρτυρούν αψευδώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!