Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Πάτρικ Στιούαρτ: Ο πρωταγωνιστής του Star Trek αισθάνεται «ντροπή» για το Brexit
[Newsbeast]: Πάτρικ Στιούαρτ: Ο πρωταγωνιστής του Star Trek αισθάνεται «ντροπή» για το Brexit

[Newsbeast]: Πάτρικ Στιούαρτ: Ο πρωταγωνιστής του Star Trek αισθάνεται «ντροπή» για το Brexit

«Θέλω να γνωρίζετε ότι πάνω από το 50% του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου θέλει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Ο Πάτρικ Στιούαρτ μοιράστηκε τις απόψεις του σχετικά με το Brexit κατά τη διάρκεια συζήτησης, λέγοντας ότι αισθάνεται «ντροπή» για την υπό εξέλιξη διαδικασία. Ο διάσημος ηθοποιός συμμετείχε σε συζήτηση στο Comic Con στη Γαλλία για να προωθήσει τη νέα αμερικανική web σειρά «Star Trek: Picard».

«Τα τελευταία 35 χρόνια είμαι τόσο υπερήφανος που ανήκω σε μια χώρα που ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ντρέπομαι να σταθώ εδώ μπροστά σας, αντιπροσωπεύοντας μια χώρα που επιδιώκει να σπάσει αυτό τον ανεκτίμητο δεσμό» τονίζει ο Πάτρικ Στιούαρτ. «Θέλω να γνωρίζετε ότι πάνω από το 50% του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου θέλει να μείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση» επισημαίνει.

«Το τείχος του Βερολίνου κατέρρευσε. Η Σοβιετική Ένωση τερμάτισε την κυριαρχία και τον έλεγχό της σε τόσα πολλά κράτη. Το απαρτχάιντ τερματίστηκε στη Νότια Αφρική. Η συμφωνία της Μεγάλης Παρασκευής έφερε μαζί τη Βόρεια Ιρλανδία και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μέρος αυτού του κινήματος και είναι ντροπή που τα άτομα στη χώρα μου προσπαθούν να το χωρίσουν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός κάνει γνωστά τα συναισθήματά του για το Brexit.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!