Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Πατούλης: Προτεραιότητα η αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου της χώρας μας στη Μεσόγειο
[Newsbeast]: Πατούλης: Προτεραιότητα η αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου της χώρας μας στη Μεσόγειο

[Newsbeast]: Πατούλης: Προτεραιότητα η αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου της χώρας μας στη Μεσόγειο

Στην 4η Ευρω-Αραβική Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Αττικής

Στην 4η Ευρω-Αραβική Διάσκεψη, η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα με τη συμμετοχή πολιτικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, έδωσε το «παρών» ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης .

Στο επίκεντρο της διάσκεψης, η οποία ολοκληρώνεται αύριο, βρίσκονται θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στο ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, στις επιχειρηματικές ευκαιρίες και στις προκλήσεις των μεταναστευτικών ρευμάτων.

Στο περιθώριο της διάσκεψης, ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να έχει συνομιλίες με αρκετές προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής που παραβρέθηκαν στις εργασίες.

Με αφορμή τη συμμέτοχή του στη διάσκεψη δήλωσε: «Η 4η Ευρω-Αραβική Διάσκεψη στην Αθήνα αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία να ακούσουμε από πολιτικές προσωπικότητες τις θέσεις και τις προτάσεις τους για μια σειρά σημαντικών θεμάτων που απασχολούν σε μεγάλο βαθμό και τη χώρα μας.

Παράλληλα, παραβρέθηκαν στη διάσκεψη και σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου μεταξύ αυτών και μέλη της διοίκησης της ισχυρής αραβικής εταιρείας CCC που έχει την έδρα της στο Μαρούσι και με τους οποίους έχω τη τιμή να με συνδέουν διαχρονικά φιλικές σχέσεις.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, να επισημαίνει ότι στους στόχους της νέας κυβέρνησης είναι η δρομολόγηση φιλοεπενδυτικών πολιτικών με στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!