Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: Όταν άκουσα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μπήκα στην θέση του πατέρα του
[Newsbeast]: Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: Όταν άκουσα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μπήκα στην θέση του πατέρα του

[Newsbeast]: Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: Όταν άκουσα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μπήκα στην θέση του πατέρα του

«Άκουσα ότι οι γονείς έχουν ζητήσει συγγνώμη, το συγγνώμη να το ζητήσουν από τα παιδιά τους»

«Μεγαλείο ψυχής» από τον πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο , ο οποίος καταδίκασε εκ νέου την επίθεση που δέχτηκε ο 19χρονος από συγκρατούμενους του στις φυλακές Αυλώνα.

«Κοιτώντας απέναντι μου το καντηλάκι που καίει για την ψυχούλα της κόρης μου και με όλη τη μεγαλοσύνη και την μεγαλοψυχία που διαθέτω είπα “αν βρισκόμουν στη θέση του πατέρα αυτού του παιδιού πώς θα αντιδρούσα και τι θα σκεφτόμουν”. Καταδίκασα αυτά που δεν έπρεπε να γίνουν όχι μόνο για τον συγκεκριμένο για κανέναν. Όταν άκουσα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μπήκα στην θέση του πατέρα του» λέει ο τραγικός πατέρας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Καθένας που είναι παραβάτης ή εγκληματίας να πηγαίνει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και να καταδικάζεται ανάλογα με το τι θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη» λέει ο ίδιος.

«Άκουσα ότι έχουν ζητήσει συγγνώμη, οι γονείς, μέσω κάποιων μέσων ενημέρωσης. Το συγγνώμη πρέπει να το ζητήσουν από τα ίδια τους τα παιδιά πρώτρα από όλα. Γιατί εκείνα έπρεπε να πάρουν την βοήθεια που έπρεπε στην παιδική τους ηλικία. Όταν βλέπεις ότι το παιδί σου παρουσιάζει κάποια παρεκλίννουσα συμπεριφορά ή κάποια επιθετική συμπεριφορά είσαι υποχρεωμένος να πας σε κάποιους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς να το υποστηρίξεις κατάλληλα. Εάν το προλάβουμε οι γονείς θα κάνουμε καλό κυρίως στο ίδιο το παιδί αλλά και στην κοινωνία. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα ήταν εκει ψηλά στον ουρανό που βρίσκεται τώρα η κορούλα μου» καταλήγει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!