Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Partner του ΣΕΤΕ για την στήριξη του ελληνικού Τουρισμού η COSMOTE
[Newsbeast]: Partner του ΣΕΤΕ για την στήριξη του ελληνικού Τουρισμού η COSMOTE

[Newsbeast]: Partner του ΣΕΤΕ για την στήριξη του ελληνικού Τουρισμού η COSMOTE

Το COSMOTE Business IT Solutions καλύπτει τις αυξημένες και εξειδικευμένες ανάγκες του τουριστικού κλάδου

Στην έμπρακτη υποστήριξη του Τουρισμού, του πλέον εξωστρεφούς κλάδου της ελληνικής οικονομίας, προχωρά η COSMOTE, αφού αποτελεί πλέον Partner του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Η στρατηγική συνεργασία της COSMOTE με τον ΣΕΤΕ καταδεικνύει την ολοένα και αυξανόμενη σπουδαιότητα των υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τον Τουρισμό, τον τομέα της ελληνικής οικονομίας που συνεισφέρει άμεσα ή έμμεσα, περίπου το 25%του ΑΕΠ της χώρας.

Η COSMOTE, μέσω των καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων COSMOTE Business IT Solutions καλύπτει με αποτελεσματικότητα τις αυξημένες και εξειδικευμένες ανάγκες του τουριστικού κλάδου.

Οι λύσεις αυτές στοχεύουν στην ενίσχυση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας των ξενοδοχείων αλλά και όλων των επιχειρήσεων του κλάδου, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ δήλωσε: «Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα του τουρισμού και να δώσουν ώθηση στην ελληνική οικονομία. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να  στηρίξουμε το τουριστικό προϊόν μας μέσω του ΣΕΤΕ, προς όφελος της χώρας μας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!