Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Παρέμβαση Αλιβιζάτου για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ: «Οι παραβιάσεις του Συντάγματος είναι κραυγαλέες»
[Newsbeast]: Παρέμβαση Αλιβιζάτου για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ: «Οι παραβιάσεις του Συντάγματος είναι κραυγαλέες»

[Newsbeast]: Παρέμβαση Αλιβιζάτου για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ: «Οι παραβιάσεις του Συντάγματος είναι κραυγαλέες»

«Στην απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας του θέματος η πλειοψηφία θα είναι πολύ μεγαλύτερη»

«Στην απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας του θέματος η πλειοψηφία θα είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί οι παραβιάσεις του Συντάγματος είναι κραυγαλέες», επισήμανε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3 χαρακτήρισε «σπονδή υπέρ της Ιστορίας του πιο ανεξάρτητου δικαστηρίου της χώρας την πλειοψηφία τω 16 δικαστών που αποφάνθηκαν χθες υπέρ του παραδεκτού της προσφυγής των καναλιών κατά του νομού Παππά».

Στη συνέχεια ο κ. Αλιβιζάτος μίλησε για την υπόθεση υποκλοπής mail του αντιπροέδρου του ΣτΕ, τονίζοντας «ότι τέτοια πράγματα σε βάρος ενός τέτοιου κορυφαίου δικαστή», όπως χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αντιπρόεδρο του ΣτΕ, «δεν έχουν ξαναγίνει».

Ακόμη ο κ. Αλιβιζάτος υπογράμμισε ότι «ο εκβιασμός σε βάρος του Δικαστή ήταν άμεσος. Μετά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ ήρθε η πρώτη προειδοποιητική βολή σε βάρος του με διάφορα δημοσιεύματα. Όταν είδαν ότι δεν τους φοβήθηκε και την περασμένη Παρασκευή τήρησε την ίδια έντιμη στάση έβγαλαν στη δημοσιότητα και το όνομά του. Όμως δεν πέτυχαν τον σκοπό τους γιατί απεδείχθη ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι με σθένος».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!