Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Παππάς: Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες ως εργαλείο σύγκλισης
[Newsbeast]: Παππάς: Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες ως εργαλείο σύγκλισης

[Newsbeast]: Παππάς: Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες ως εργαλείο σύγκλισης

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο: να φέρουμε το αύριο, σήμερα για όλους»

«Ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες , αλλά και τις δυνατότητες που μας δίνουν, θα κρίνει αν θα λειτουργήσουν ως εργαλείο συνοχής και σύγκλισης, ή ως μήτρα νέων τεράστιων ανισοτήτων, δηλαδή μήτρα νέων μεγάλων κρίσεων» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, στην οποία παρουσιάστηκε το έργο που υλοποιήθηκε μέχρι σήμερα και ο σχεδιασμός για το μέλλον.

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο: να φέρουμε το αύριο, σήμερα για όλους» είπε ο Ν. Παππάς , στην ομιλία του στην εκδήλωση που είχε τον τίτλο: «Το Αύριο, Σήμερα για Όλους-Τι παραλάβαμε, τι καταφέραμε, πως συνεχίζουμε».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά την τοποθέτησή του, ο υπουργός τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «στα τρία αυτά χρόνια δουλέψαμε ομαδικά, μεθοδικά, σκληρά για να επιτευχθεί ένα σπουδαίο έργο» και πρόσθεσε ότι «παραλάβαμε μια κατάσταση, στο τέλος του 2014, με τα κονδύλια ύψους 1,2 δισ. ευρώ για τα ψηφιακά έργα, να είναι ‘παγωμένα’ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Επίσης, σημείωσε ότι «δεν υπήρχε καμία μέριμνα, καμία Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική» και όσον αφορά τις συνδεσιμότητες, «η Ελλάδα ήταν κολλημένη στην εποχή του χαλκού».

«Για κάποιους, μείωση του κόστους στο Δημόσιο ήταν οι απολύσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!