Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Παπαρήγα: Οι καθημερινές εξελίξεις στην περιοχή προμηνύουν μεγάλες περιπέτειες
[Newsbeast]: Παπαρήγα: Οι καθημερινές εξελίξεις στην περιοχή προμηνύουν μεγάλες περιπέτειες

[Newsbeast]: Παπαρήγα: Οι καθημερινές εξελίξεις στην περιοχή προμηνύουν μεγάλες περιπέτειες

«Να είμαστε προετοιμασμένοι και όχι ξαφνιασμένοι και πανικοβλημένοι»

«Οι «επάνω» πρέπει να νιώσουν την δύναμη και την πραγματική πίεση και απειλή από τον λαϊκό παράγοντα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αναχαιτίσουμε τα χειρότερα, να είμαστε προετοιμασμένοι και όχι ξαφνιασμένοι και πανικοβλημένοι μπροστά σε ακόμα πιο σοβαρά γεγονότα και εξελίξεις». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα από τα Τρίκαλα, σε πολιτική ομιλία και σε εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Τρικάλων του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα , μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Οι καθημερινές εξελίξεις στην περιοχή προμηνύουν μεγάλες περιπέτειες, εμπλέκουν ακόμα βαθύτερα τη χώρα μας στα ατλαντικά σχέδια μείωσης της ενεργειακής εξάρτησης της Ε.Ε. και των Δυτικών Βαλκανίων από το ρωσικό φυσικό αέριο, στον «ενεργειακό πόλεμο» των ΗΠΑ με τη Ρωσία και τη Γερμανία που διεξάγεται στο έδαφος της Ευρώπης. Εμπλέκουν επίσης τη χώρα μας στις αντιπαραθέσεις μεταξύ Ισραήλ – Λιβάνου και Παλαιστινιακής Αρχής για τα κυριαρχικά δικαιώματα στην Ανατολική Μεσόγειο. Ενώ η παρέμβαση των ΗΠΑ για τη συμφωνία Τουρκίας και Λιβύης μπορεί να αποβεί υπονομευτική για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας», ανέφερε.

Επίσης η κ. Παπαρήγα αναφερόμενη στην ελληνική πολιτική σκηνή, έκανε λόγο για «σκυλοκαβγάδες ανάμεσα στην εκάστοτε κυβέρνηση και την εκάστοτε αξιωματική αντιπολίτευση, με την συγχορδία και των μικρότερων κομμάτων του συστήματος», όπου ο λαός, όπως εξήγησε, βρίσκεται αντιμέτωπος καθημερινά με όλα αυτά, όπως και στο παρελθόν από τότε που δημιουργήθηκε το ελληνικό αστικό κράτος, για να εξηγήσει:

«Πότε ο ένας σχολιάζει το twitter ή μια δήλωση του άλλου, πότε τσακώνονται για το ποιος ή ποια θα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πότε αλληλο-καταγγέλλονται για φιλίες με την μια ή την άλλη επιχειρηματική οικογένεια. Εδώ και λίγες μέρες τσακώνονται αν ήταν πιο επιτυχημένη η επίσκεψη του Τσίπρα στις ΗΠΑ το 2017 ή η τωρινή του Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!