Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Πάολα Ρεβενιώτη: Η ύπαρξη ενός προσώπου σαν εμένα θα αλλάξει πολλά πράγματα στη Βουλή
[Newsbeast]: Πάολα Ρεβενιώτη: Η ύπαρξη ενός προσώπου σαν εμένα θα αλλάξει πολλά πράγματα στη Βουλή

[Newsbeast]: Πάολα Ρεβενιώτη: Η ύπαρξη ενός προσώπου σαν εμένα θα αλλάξει πολλά πράγματα στη Βουλή

«Αν μου πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πήγαινα μόνο αν με έβαζε στο Επικρατείας για να εκλεγώ»

Λίγες ημέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές 2019 , η Πάολα Ρεβενιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι One TV και στην εκπομπή «One Talk», όπου μίλησε για την υποψηφιότητά της με το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη. ΜέΡΑ25 εξηγώντας τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση να κατέβει ως υποψήφια. Επίσης, εξήγησε τι θα σημάνει η εκλογή της στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση δεν μου έβαλαν κανέναν όρο και έτσι κατάλαβα ότι ήξεραν σε τι πρόσωπο έκαναν πρόταση» είπε για την πρόταση της από το ΜέΡΑ25 , τονίζοντας πως όταν διάβασε το πρόγραμμα του, είδε ότι σε πολλά ήταν πιο μπροστά από ότι πίστευε κι εκείνη.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Μανιάτη, τι θα σημάνει η παρουσία της στη Βουλή, εφόσον εκλεγεί, απάντησε: «Και μόνο η παρουσία μου στη Βουλή θα αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Θα αρχίσουν να ρωτάνε. Θα φανεί η ορατή διαφορετικότητα», τονίζοντας ότι η παρουσία της στο Κοινοβούλιο θα είναι «τόσο συμβολική, όσο και σημαντική».

Για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει σε περίπτωση που εκλεγεί, η Πάολα Ρεβενιώτη , είπε πως θα προσπαθήσει για την αποποινικοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά και για την αλλαγή στον τρόπο που φέρεται η πολιτεία στους εξαρτημένους ανθρώπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!