Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 28 εκατομμυρίων ευρώ
[Newsbeast]: ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 28 εκατομμυρίων ευρώ

[Newsbeast]: ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 28 εκατομμυρίων ευρώ

Το ποσό θα καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ήταν το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης για να καλυφθούν μερικώς η πλήρως τα ίδια κεφάλαια της.

Το ποσό της νέας αύξησης, που αναμένεται να καλυφθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, ανέρχεται στα 28 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων οι 300.000 ευρώ θα πάνε στο κεφάλαιο και το υπόλοιπο ποσό στο αποθεματικό ταμείο της εταιρίας υπέρ το άρτιο.

Το νέο μετοχικό κεφάλαιο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα ανέρχεται στα 116.140.631, 40 ευρώ.

Γκαγκάτσης: «Υπό έλεγχο το θέμα του FFP»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης , αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης στο θέμα του Financial Fair Play. Στα 145 εκατ. ευρώ θα φτάσει η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη!

Εκτός από το θέμα της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ υπήρξαν σημαντικά θέματα στα οποία τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

«Ήταν αποτυχία που δεν περάσαμε στην Ευρώπη και έχει αντίκτυπο στο FFP, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε δύο αποκλεισμούς από τους ομίλους. Το θέμα του FFP είναι υπό έλεγχον και προσπαθούμε να το λύσουμε για να μην υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον» υποστήριξε ο κ. Γκαγκάτσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!