Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Ο παντοτινός πρίγκιπας του ελληνικού ροκ Παύλος Σιδηρόπουλος μέσα από τα μάτια στενού φίλου και συνεργάτη του
[Newsbeast]: Ο παντοτινός πρίγκιπας του ελληνικού ροκ Παύλος Σιδηρόπουλος μέσα από τα μάτια στενού φίλου και συνεργάτη του

[Newsbeast]: Ο παντοτινός πρίγκιπας του ελληνικού ροκ Παύλος Σιδηρόπουλος μέσα από τα μάτια στενού φίλου και συνεργάτη του

Συνέντευξη του μπασίστα των Απροσάρμοστων, Αλέκου Αράπη, στο newsbeast.gr

Πραξιτέλους και Χαβρίου. Συναντιόμαστε με τον Αλέκο Αράπη για συνέντευξη. Στο στούντιό του. Εκεί που μια φορά ο Πουλικάκος άκουσε τη διεύθυνση και γέλασε δυνατά. Γιατί οι στίχοι από το «Μωρό μου», ενός από τα τραγούδια του Πουλικάκου περιγράφουν ακριβώς αυτό. Μια ξαφνική συνάντηση στη γωνία Πραξιτέλους και Χαβρίου.

Γράφει ο Γιώργος Λαμπίρης
Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Ο Αράπης είναι ένας από μουσικούς συνοδοιπόρους και στενούς φίλους του Παύλου Σιδηρόπουλου. Ο μπασίστας των Απροσάρμοστων, του συγκροτήματος που συνέπλευσε δημιουργικά με τον Σιδηρόπουλο για 10 χρόνια.

Θυμάται και αφηγείται. Κάποιες κοινές στιγμές. Το αποτυχημένο comeback του Παύλου, μετά από δύο χρόνια απουσίας στη Νάξο, όπου είχε αποτραβηχτεί για να καθαρίσει από τα ναρκωτικά.

Το σύννεφο σκόνης που έφερε το Δήμο Μούτση και τους μουσικούς του στη σκηνή που έπαιζε ο Σιδηρόπουλος, καθώς διέκοψαν τη συναυλία τους, νομίζοντας ότι είχε πιάσει φωτιά.

Αλλά και την περιπέτεια του τελευταίου κοινού δίσκου των Απροσάρμοστων με τον Παύλο, όταν η δισκογραφική του προσπάθησε να επιβάλει τα ονόματα που εκείνη ήθελε, για να ολοκληρώσει τα τραγούδια που έγραψε  ο Σιδηρόπουλος και δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει πριν πεθάνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!