Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Παναγιώτης Αθανασίου: «Αλήθεια όσα είπε για τον Παπαγγελόπουλο»
[Newsbeast]: Παναγιώτης Αθανασίου: «Αλήθεια όσα είπε για τον Παπαγγελόπουλο»

[Newsbeast]: Παναγιώτης Αθανασίου: «Αλήθεια όσα είπε για τον Παπαγγελόπουλο»

«Απέκτησε εξουσία επί ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ουδέποτε είχε ως τότε»

«Ήρθα σήμερα, ορκίστηκα και είπα την αλήθεια. Δεν προσέθεσα τίποτα παραπάνω. Αυτό ο κ. Παπαγγελόπουλος το ξέρει καλά. Όσα είπα είναι απολύτως αληθή», ανέφερε ο Παναγιώτης Αθανασίου, μόλις ενημερώθηκε για τη δήλωση που έκανε σε βάρος του, νωρίτερα σήμερα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, είναι ο τρίτος εισαγγελικός λειτουργός, μετά τον Γιάννη Αγγελή και την Ελένη Ράικου, που διατύπωσε βαριές καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου , κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στην ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο κ. Αθανασίου μίλησε για αφόρητες πιέσεις από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, την εποχή που ο πρώτος ήταν οικονομικός εισαγγελέας και ερευνούσε υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, εστιάζοντας κυρίως στις λίστες φοροδιαφυγής. Δεν κατέθεσε όμως κανένα στοιχείο για παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis , ούτε και του είπε ποτέ η συνάδελφός του Ελένη Ράικου για παρεμβάσεις ή για το όνομα «Ρασπούτιν», όπως είπε.

Ο Παναγιώτης Αθανασίου, αν και εκ προοιμίου έσπευσε να καταθέσει στην Επιτροπή, ότι δεν έχει καμία σχέση με την έρευνα για την υπόθεση Novartis, δήλωσε πως δεν θυμάται γιατί τον Ιανουάριο του 2017, δημοσιεύματα ανέφεραν πως διέταξε έρευνα και το άνοιγμα λογαριασμών στελεχών της εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!