Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Παγκόσμια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Fiat Ducato
[Newsbeast]: Παγκόσμια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Fiat Ducato

[Newsbeast]: Παγκόσμια πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Fiat Ducato

Η best seller έκδοση της Fiat, θα πωλείται το 2020

Η Fiat Professional παρουσιάζει την ηλεκτρική έκδοση του επί 38 έτη best seller της. Το Ducato Electric είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα (BEV), το οποίο την επόμενη χρονιά που θα είναι διαθέσιμο προς πώληση θα έρθει μαζί με την έκδοση Ducato CNG (φυσικό αέριο) να ολοκληρώσει την παρουσία της μάρκας στα εναλλακτικά καύσιμα.

Το νέο Ducato καταφέρνει για ακόμα μία φορά να εξελιχθεί ακολουθώντας ένα ξεχωριστό μονοπάτι. Η υψηλή απόδοση και η φιλικότητα προς το περιβάλλον σε συνδυασμό με την εστίαση στο συνολικό κόστος χρήσης του οχήματος, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα επαγγελματικό μοντέλο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση. Το πλήθος των διαθέσιμων εκδόσεων, η τεχνολογία αιχμής και βέβαια το άμεσα αναγνωρίσιμο στιλ του Ducato συνεχίζουν να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά και του νέου μοντέλου.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηρίζουν και το Ducato Electric, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Fiat, το οποίο σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από την μάρκα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης του ομίλου.

Παράλληλα η εξέλιξη του Ducato Electric βασίστηκε σε μία λεπτομερή έρευνα των πραγματικών αναγκών των επαγγελματιών που περιλάμβανε τη συγκέντρωση ενός πολύ μεγάλου αριθμού στοιχείων. Η συγκεκριμένη έρευνα επιβεβαίωσε ότι περισσότερο από το 25% της αγοράς είναι έτοιμο να προχωρήσει στη χρήση ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος με βάση τις διαδρομές, τις μεταφορικές δυνατότητες και τις επιδόσεις και απαιτεί σε καθημερινή βάση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!