Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού: Πού θα πιείτε τον καφέ σας σήμερα
[Newsbeast]: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού: Πού θα πιείτε τον καφέ σας σήμερα

[Newsbeast]: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού: Πού θα πιείτε τον καφέ σας σήμερα

Τέσσερα μουσεία στο κέντρο και τα υπέροχα cafe τους

Από τον Νοέμβριο του 2001 η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών όρισε την 21η Μαΐου ως την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, καλώντας όλα τα κράτη μέλη της να διοργανώνουν κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα εκδηλώσεις που θα δίνουν την δυνατότητα στους κατοίκους τους να διευρύνουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τον παγκόσμιο πολιτιστικό πλούτο.

Μια τέτοια ημέρα, λοιπόν, η έξοδος για καφέ έχει πολιτιστικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιείται σε τέσσερα cafe σε μουσεία του κέντρου.

Cafe Μουσείου Ακρόπολης

Στο δεύτερο όροφο του ΜουσείουΑκρόπολης (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15), το cafe- εστιατόριό του προσφέρει εκπληκτική θέα στον ιερό βράχο, τόσο από τον εσωτερικό του χώρο που περιβάλλεται από μεγάλες τζαμαρίες, όσο και από την εξωτερική βεράντα του.

Ο κατάλογος του φαγητού αποτελείται από προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας, ενώ σε καθημερινή βάση διατίθεται και πιάτο ημέρας βασισμένο σε τοπικές συνταγές από διάφορες περιοχές της χώρας. Ακόμη, καθημερινά έως τις 12.00 μπορείτε να απολαύσετε και πλούσιο, ελληνικό, παραδοσιακό πρωινό. Τέλος, για τους μικρούς συνοδούς σας υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο μενού.

Cafe Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Μπορείτε να επιλέξετε το cafe του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων 44) για την έξοδό σας, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη στο μουσείο, καθώς για την είσοδό σας σε αυτό δεν απαιτείται η ένδειξη του εισιτηρίου εισόδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!