Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Η ώθηση που πήρε η Lego χάρη στα παιχνίδια που σχετίζονται με τις ταινίες Avengers και Lego Movie 2
[Newsbeast]: Η ώθηση που πήρε η Lego χάρη στα παιχνίδια που σχετίζονται με τις ταινίες Avengers και Lego Movie 2

[Newsbeast]: Η ώθηση που πήρε η Lego χάρη στα παιχνίδια που σχετίζονται με τις ταινίες Avengers και Lego Movie 2

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 έφερε καλά νέα, καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 4%

Οι πωλήσεις της Lego συνεχίζουν να ανακάμπτουν και οι άνθρωποι της δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι γι’ αυτό. Και αυτό χάρη στα παιχνίδια που σχετίζονται με τις ταινίες Avenger της Marvel και την ταινία Lego Movie 2.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την επίδοσή μας, δεδομένων των αλλαγών που εξακολουθούν να διαμορφώνουν την παγκόσμια βιομηχανία παιχνιδιών. Συνεχίζουμε να αυξάνουμε τις πωλήσεις και το μερίδιο αγοράς στις μεγαλύτερες αγορές μας» δήλωσε ο Νιλς Κρίστιανσεν, διευθύνων σύμβουλος της Lego.

Το 2017 ήταν μια χρονιά αναστοχασμού για τη δανέζικη εταιρεία. Χαρακτηρίστηκε από σπάνια για εκείνη μεγάλη πτώση σε πωλήσεις και κερδοφορία, και υποχρεώθηκε να πελεκήσει 1.400 θέσεις εργασίας. Όμως, το πρώτο φετινό εξάμηνο έφερε καλά νέα: οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 4%.

Τα παιχνίδια που σχετίζονται με τις ταινίες Avengers και με το σίκουελ του Lego Movie πούλησαν καλά, ανακοίνωσε η Lego. Και δεν έχει καμία σημασία που τα λειτουργικά κέρδη σημείωσαν πτώση 16%, γιατί η εταιρεία επένδυσε σε διαδικτυακές εφαρμογές και, από την άλλη, ετοιμάζεται να ανοίξει καταστήματα σε αναδυόμενες αγορές (Ινδία και Κίνα).

Στην προσπάθειά της να παραμείνει συγχρονισμένη με παιδιά που μεγαλώνουν στην εποχή του Ίντερνετ, η Lego έχει αρχίσει να επενδύει σε «ψηφιακές εμπειρίες παιχνιδιού». Όπως τη σειρά «Hidden Side», στην οποία συνδυάζονται τα κυβάκια της με μια εφαρμογή διευρυμένης πραγματικότητας, επιτρέποντας στα παιδιά να ζωντανέψουν τα μοντέλα που κατασκεύασαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!