Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Με όραμα τη Formula 1 στον Πειραιά παρουσιάστηκε η λέσχη «Διελπίς Περιαγώνων»
[Newsbeast]: Με όραμα τη Formula 1 στον Πειραιά παρουσιάστηκε η λέσχη «Διελπίς Περιαγώνων»

[Newsbeast]: Με όραμα τη Formula 1 στον Πειραιά παρουσιάστηκε η λέσχη «Διελπίς Περιαγώνων»

Πρωτοβουλίες από τη DielpisFormula1 για τη διοργάνωση αγώνων ταχύτητος εντός πόλεων

Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πρώτη παρουσίαση-συνέντευξη Τύπου της νεότευκτης λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού με την ονομασία «Διελπίς Περιαγώνων».

Η εκδήλωση ξεκίνησε στη κατάμεστη αίθουσα, με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τη Γενική Γραμματέα της Λέσχης, κα Ελένη Δημητροπούλου που παρουσίασε και τον συντονιστή της εκδήλωσης κ. Γιωργο Λυμπεράκη, πρόεδρο της Trident cars.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον πρόεδρο της Λέσχης κ. Θανάση Παπαθεοδώρου, ο οποίος αναφέρθηκε αφενός μεν στη πενταετή προσπάθεια της DielpisFormula1 για την επίσημη υποψηφιότητα διοργάνωσης αγώνων F1 στο Λιμάνι του Πειραιά, η οποία συνεχίζεται με πολύ καλές προοπτικές, καθώς και στους λόγους που επέβαλαν την προσπάθεια για τη δημιουργία της «Διελπίς Περιαγώνων» και τις πρώτες πρωτοβουλίες της για διοργάνωση μεγάλων αγώνων ταχύτητος εντός πόλεων, ξεκινώντας από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα κα.

Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου ο συντονιστής της εκδήλωσης κάλεσε στο βήμα τον κ. Δημήτρη Μιχελακάκη, πρόεδρο της ΟΜΑΕ, ο οποίος αφού χαιρέτησε την ίδρυση της νέα λέσχης, εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΟΜΑΕ τόσο στην προσπάθεια για τη διεξαγωγή αγώνων εντός πόλης από τη νεότευκτη λέσχη, όσο και για την πολυετή προσπάθεια της DielpisFormula1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!