Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: «Όποιος πιστεύει σε ένωση ΣΥΡΙΖΑ – Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να ψηφίσει εμένα»
[Newsbeast]: «Όποιος πιστεύει σε ένωση ΣΥΡΙΖΑ – Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να ψηφίσει εμένα»

[Newsbeast]: «Όποιος πιστεύει σε ένωση ΣΥΡΙΖΑ – Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να ψηφίσει εμένα»

Κωνσταντινόπουλος: Καλώ τη νέα γενιά που εξαπατήθηκε από τον «νέο» κ. Τσίπρα να συμμετέχει

Να εκφράσει τη γενιά του, «η οποία σε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης αγωνίζεται με αξιοπρέπεια σχεδόν αδιαμαρτύρητα για να επιβιώσει επαγγελματικά και οικονομικά», όπως λέει, επιδιώκει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ένας από τους υποψηφίους για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Εκφράζω μια αντίληψη συνέπειας, ιδεών και ευθύνης. (…) Επιδιώκουμε μια συμφωνία ανάμεσα στο κράτος και τον επιχειρηματικό κόσμο που θα έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή πλούτου, νέες θέσεις εργασίας με καλύτερους μισθούς και εργαζόμενους που μπορούν να κάνουν όνειρα και να ζήσουν τις οικογένειές τους. Πρέπει όλοι να αισθανθούν μέτοχοι στη νέα αναπτυξιακή προσπάθεια και να εισπράξουν το μέρισμα του αγώνα τους. Μόνο έτσι θα διασφαλιστούν αξιοπρεπείς συντάξεις για τους γονείς μας και κοινωνική αλληλεγγύη για αυτούς που την έχουν ανάγκη» τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Η καινοτομία είναι η απάντηση για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, των μικρομεσαίων, των μεγάλων επιχειρήσεων και του δημόσιου τομέα. Ο δικός μου ορισμός για την ανάπτυξη είναι η ευημερία των πολλών. Να το κάνουμε πράξη προετοιμάζοντας την Εθνική Ελλάδος της δημιουργίας και της καινοτομίας» προσθέτει και συνεχίζει: «Παράλληλα πρέπει να βρεθούμε απέναντι σε όσους υιοθετούν λογικές και συμπεριφορές που υποτιμούν τον συνάνθρωπό μας, υπονομεύοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις, χρειάζεται συνείδηση ευθύνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!