Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Η Opel στην πρίζα: Παράγει 8 ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2021
[Newsbeast]: Η Opel στην πρίζα: Παράγει 8 ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2021

[Newsbeast]: Η Opel στην πρίζα: Παράγει 8 ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2021

Υψηλά νούμερα πωλήσεων σε σημαντικές κατηγορίες της αγοράς

Η Opel συνεχίζει την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ήδη από το 2021, η Γερμανική (υπό Γαλλική …κατοχή) μάρκα θα προσφέρει συνολικά οκτώ ηλεκτροκίνητα οχήματα σε σημαντικές κατηγορίες της αγοράς, με υψηλά νούμερα πωλήσεων.

Το 2020, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Vivaro και του διαδόχου του Mokka X θα πλαισιώσουν την ηλεκτρική γκάμα της μάρκας. Ηλεκτρικές εκδόσεις των Combo και Combo Life όπως και του Zafira Life, αντίστοιχα, θα προστεθούν το 2021. Επίσης, προσεχώς, προγραμματίζεται μία ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς Astra.

«Αυτή η προϊοντική γκάμα θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας περί μείωσης εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη» δήλωσε ο CEO της εταιρίας κ. Lohscheller.

«Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για κάτι τέτοιο. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι και αποδοτικοί θερμικοί κινητήρες μας και η έρευνα & εξέλιξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου στο ‘Centre of Competence’ στο Rüsselsheim θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη μελλοντική βιωσιμότητα και διαχρονικότητα της εταιρείας μας».

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!