Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Ολοκληρώθηκε το βιβλίο του Νίκου Κοτζιά για το Μακεδονικό
[Newsbeast]: Ολοκληρώθηκε το βιβλίο του Νίκου Κοτζιά για το Μακεδονικό

[Newsbeast]: Ολοκληρώθηκε το βιβλίο του Νίκου Κοτζιά για το Μακεδονικό

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει γράψει πάνω από 800 σελίδες και τώρα βρίσκεται στη φάση που αφαιρεί κομμάτια φροντίζοντας να μην αλλοιωθεί το περιεχόμενο

Έτοιμο είναι όπως μαθαίνουμε το βιβλίο που έγραφε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του όλο τον προηγούμενο χρονικό διάστημα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τη Συμφωνία των Πρεσπών , ένα πόνημα που αν μη τι άλλο περιμένει με αγωνία ο πολιτικός κόσμος και ιδίως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς σε αυτό θα υπάρχουν αναλυτικές αναφορές σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επαφές εντός και εκτός συνόρων καθώς επίσης και έγγραφα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας μέχρι να φθάσουμε στην επίμαχη διακρατική συνομολόγηση της 12ης Ιουνίου 2018.

Ωστόσο το βιβλίο σύμφωνα με πληροφορίες θα αργήσει ακόμη μερικούς μήνες μέχρι να πάει στο τυπογραφείο καθώς ο πανεπιστημιακός καθηγητής έχει γράψει… πάρα πολλά και τώρα θα πρέπει να αρχίσει να κόβει. «Έχει γράψει πάνω από 800 σελίδες» όπως τονίζουν συνεργάτες του. Αυτό βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι αφού ο συγγραφέας δεν θέλει για κανέναν λόγο να αλλοιώσει έστω και ένα κεφάλαιο από αυτά που έχει γράψει. Άρα θα πρέπει να κάτσει να το ξαναδιαβάσει από την αρχή προκειμένου να κόψει ό,τι μπορεί να θεωρείται πλεονασμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!