Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Newsbeast]: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεταμόσχευση μαλλιών
[Newsbeast]: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεταμόσχευση μαλλιών

[Newsbeast]: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεταμόσχευση μαλλιών

Οι απαντήσεις στα δικά σας ερωτήματα από τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή

Στρες, κληρονομικότητα και κακή διατροφή είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που συνδράμουν για να απολέσει ένας άνδρας ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του: τα μαλλιά του.

Αποτέλεσμα; Η απογοητευτική εικόνα συχνά οδηγεί σε χαμηλή αυτοπεποίθηση και επηρεάζει σημαντικά την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Υπάρχει όμως λύση και ακούει στον όρο «Μεταμόσχευση Μαλλιών».

Εμείς συλλέξαμε τις βασικές απορίες των αντρών σχετικά με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών και με τη βοήθεια του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή , Πλαστικού Χειρουργού και Επιστημονικού Διευθυντή της πολυβραβευμένης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics σας τις απαντάμε.

- Πονάει η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι μία πρακτικά ανώδυνη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τοπική αναισθησία. Οι ασθενείς δε νιώθουν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης, ενώ μπορούν μάλιστα να διαβάζουν το βιβλίο τους ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους χωρίς καμία ενόχληση.

- Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης με τη μέθοδο FUE είναι απολύτως φυσικά και μόνιμα. Η ανάπτυξη νέων τριχών φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας το 95%.

Ακολουθούν πραγματικά αποτελέσματα Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE από την κλινική Advanced Hair Clinics.

- Θα έχω σημάδια μετά τη μεταμόσχευση;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE δεν αφήνει γραμμικές ουλές ή σημάδια στην περιοχή λήψης των μοσχευμάτων, όπως συνέβαινε με παλαιότερες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών (όπως η μέθοδος FUT/Strip).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!