Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Οδηγούμε τη νέα BMW X3
[Newsbeast]: Οδηγούμε τη νέα BMW X3

[Newsbeast]: Οδηγούμε τη νέα BMW X3

Το καλό έγινε καλύτερο, αλλά και ακριβότερο

Το πάλαι ποτέ προσιτό σε τιμή SUV της BMW, το X3, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2003 και κατασκευαζόταν στο εργοστάσιο της Αυστρίας, βρίσκεται ήδη στην 3η γενιά του (εμφανίστηκε στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης), έχει στο παλμαρέ του 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις και είναι για την μάρκα τόσο σημαντικό όσο και η σειρά 3.

Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που σχεδιαστικά ακολουθεί τα «πατήματα» της προηγούμενης έκδοσης, με εμφανέστερη διαφορά αυτήν στα πίσω φωτιστικά σώματα και την μεγαλύτερη εμπρός μάσκα (τα περιβόητα «νεφρά»). Ελαφρώς μακρύτερο (+6 εκ.) έχει τον ίδιο χώρο αποσκευών (550 έως 1600 λίτρα) με τον προκάτοχό του και ζυγίζει έως και 55 κιλά λιγότερο, έχοντας όμως φθάσει πλέον στο μέγεθος της 1ης γενιάς Χ5 (1999).

Το μήκος της Χ3 φτάνει τώρα τα 4,885 μ., με μικρή αύξηση στο πλάτος και στο ύψος, κατά 5 εκατοστά περίπου. Μεγαλύτερο κατά περίπου 7 εκατοστά είναι και το μεταξόνιο, που τώρα φτάνει τα 2.933 χιλιοστά, προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες.

Με συντελεστή αεροδυναμικής Cd:0.29 και κατανομή βάρους 50:50 η νέα Χ3 όντας συντηρητική αισθητικά, συνδυάζει off road και σπορ χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!