Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Οδηγούμε τα Forester και EV e-boxer της Subaru
[Newsbeast]: Οδηγούμε τα Forester και EV e-boxer της Subaru

[Newsbeast]: Οδηγούμε τα Forester και EV e-boxer της Subaru

Οδηγικές εντυπώσεις εντός και εκτός δρόμου

Η Subaru είναι μια «μικρή» σε πληθώρα μοντέλων Ιαπωνική μάρκα, που όμως χαίρει ιδιαίτερη εκτίμηση από τους μύστες της αυτοκίνησης, για την αξιοπιστία της, το σύστημα τετρακίνησης και την αγωνιστική της ιστορία.

Τα προϊόντα της εταιρίας αυτής, που στην περίοδο των «παχιών αγελάδων» της χώρας «χάλαγε κόσμο» κυρίως με τα Impreza STI και τα Forester turbo, δύσκολα πλέον τα βλέπει κανείς στους ελληνικούς δρόμους. Οι υψηλές τιμές κτήσης και οι ενεργοβόροι κινητήρες τους, δεν αφήνουν ακόμα και τους καταναλωτές που ξέρουν την αξία τους να πλησιάσουν στις λιγοστές εκθέσεις της μάρκας.

Όμως η Subaru είναι εδώ (μέσω των Πλειάδων της οικογένειας Χεκιμιάν) και δεν σκοπεύει να υποχωρήσει στις αξίες της, που αφορούν ποιοτικά, σκληροτράχηλα, αξιόπιστα και με μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες μοντέλα.

Έτσι, με μότο το «Hybrid, the Subaru Way», παρουσίασε στους Έλληνες εκπροσώπους του ειδικού τύπου τα νέα mild hybrid, τετρακίνητα μοντέλα Forester και XV, που χρησιμοποιούν τον 2λιτρο κινητήρα e-Boxer, ο οποίος με την χρήση ήπιου υβριδικού συστήματος, υπόσχεται μειωμένη κατανάλωση (11%) και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Forester 5ης Γενιάς

Ταυτόχρονα, στην παρουσίαση, γνωρίσαμε και το Forester 5ης γενιάς, που σε σχέση με τον προκάτοχό του έχει γίνει μεγαλύτερο, πιο γωνιώδες σε σχήμα και δείχνει περισσότερο τον όγκο του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!