Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Τα «ναι» και τα «όχι» στο νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία
[Newsbeast]: Τα «ναι» και τα «όχι» στο νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία

[Newsbeast]: Τα «ναι» και τα «όχι» στο νομοσχέδιο για την Κοινωνική Οικονομία

Θετικές εισηγήσεις από ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι

Θετική στάση έναντι του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Οικονομία, που συζητείται στη Βουλή, τήρησαν οι εισηγητές του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Κωνσταντίνος Μπαργιώτας εξέφρασε την ικανοποίηση του Ποταμιού για το νομοσχέδιο και ζήτησε να δοθεί χρόνος για την περαιτέρω βελτίωσή του. «Η συζήτηση του νομοσχεδίου είναι μία όαση. Ήταν θετική η στάση όλων μας, διότι βλέπουμε την κοινωνική οικονομία με πολύ καλό μάτι, καθώς αποτελεί τον τρίτο πόλο της οικονομίας», ανέφερε ο κ. Μπαργιώτας.

Ωστόσο, ο εισηγητής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην ομιλία του και στην χθεσινή απόφαση του ΣτΕ για τις προσφυγές των καναλιών. «Το ΣτΕ αποφάσισε ότι πρέπει να συζητήσει για τα κανάλια. Η διαδικασία διάβρωσης των θεσμών είναι παλιά διαδικασία. Η διεύρυνση και η επιτάχυνση της διάβρωσης με το σαμποτάρισμα των θεσμών λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις. Συμφωνώ με τον κ. Βενιζέλο που είπε «κάτω τα χέρια από τους θεσμούς». Μάθαμε όχι μόνο ποιος είναι πρόεδρος του ΣτΕ, αλλά αρχίζουμε να μαθαίνουμε τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας αντιπροέδρων και από μία εφημερίδα που έκανε αγώνα κατά του κιτρινισμού», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!