Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση και έχει κάνει πράξη τη συμφωνία αλήθειας που επισφραγίστηκε στις εκλογές
[Newsbeast]: Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση και έχει κάνει πράξη τη συμφωνία αλήθειας που επισφραγίστηκε στις εκλογές

[Newsbeast]: Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση και έχει κάνει πράξη τη συμφωνία αλήθειας που επισφραγίστηκε στις εκλογές

«Η χώρα πρέπει να έχει την μέγιστη και καλύτερη δυνατή αμυντική θωράκιση»

Μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της χώρας, έστειλε από τα Χανιά η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη , κατά την διάρκεια ομιλίας της στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου της.

Στην ομιλία της, η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στους 8 πρώτους μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «σήμερα μπορώ να σας πω με σιγουριά και μεγαλύτερη αισιοδοξία, ότι ο τόπος πάει μπροστά».

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, «αυτό το διάστημα των 8 μηνών, η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν κάνει πράξη την συμφωνία αλήθειας που επισφραγίστηκε στις 7 Ιουλίου με την δική σας εμπιστοσύνη».

Η βουλευτής Χανίων, στην ομιλία της τόνισε ότι η κυβέρνηση, σε κρίσιμους τομείς όπως η οικονομία, η παιδεία, η ασφάλεια, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της και διατηρεί τον ρυθμό των μεταρρυθμίσεων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ύστερα από χρόνια στασιμότητας και μεταρρυθμιστικής άπνοιας, η ελληνική οικονομία έχει εισέλθει σε νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης».

Η κ. Μπακογιάννη επισκόπησε στην ομιλία της βασικά έργα υποδομής που σχεδιάζει και δρομολογεί η κυβέρνηση, με ιδιαίτερη αναφορά στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κρήτη, που αφορούσαν την κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (που θα συνδέει την Κρήτη από το Καστέλι έως το Λασίθι), τον δρόμο σύνδεσης του αεροδρομίου Χανίων με τον Βόρειο Οδικό Άξονα καθώς και την αναβάθμιση του λιμανιού της Σούδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!