Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»: Προτεραιότητα η βελτίωση της εμπειρίας του ασθενούς
[Newsbeast]: Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»: Προτεραιότητα η βελτίωση της εμπειρίας του ασθενούς

[Newsbeast]: Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»: Προτεραιότητα η βελτίωση της εμπειρίας του ασθενούς

Με την τοποθέτηση συσκευών αξιολόγησης από την PrivateReview, πρωτοπορεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει

Το Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» υπηρετεί καθημερινά τους συνανθρώπους μας όχι μόνο προσφέροντας υψηλού επιπέδου φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο, αλλά και στοχεύοντας στην ανθρώπινη προσέγγιση τόσο των ίδιων των αρρώστων όσο και των συγγενών τους με την παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος σε ιατρικό, ψυχολογικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε αυτά τα πλαίσια, η διοίκηση του Νοσοκομείου επέλεξε να συνεργαστεί με την PrivateReview προκειμένου να συγκεντρώνει σε πραγματικό χρόνο αξιολογήσεις από ασθενείς και συνοδούς και να αξιοποιεί τα αποτελέσματα για να βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία εντός των χώρων του Νοσοκομείου έξι συσκευές με οθόνη αφής για την πραγματοποίηση σύντομης έρευνας ικανοποίησης σε βασικούς τομείς όπως η ιατρική φροντίδα, η νοσηλευτική εξυπηρέτηση, οι διοικητικές υπηρεσίες και η καθαριότητα. Με μέσο όρο 650 απαντήσεων τον μήνα, μέσα σε 3 μήνες έχουν ήδη συλλεχθεί πάνω από 2.000 αξιολογήσεις και το Νοσοκομείο έχει πλέον μετρήσιμα δεδομένα για το ποσοστό ικανοποίησης των επισκεπτών του.

Όπως δήλωσε η κ. Ευανθία Γεωργιάδη, Αν. Διοικήτρια – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.: «Ένα μοναδικό ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών λειτουργεί από 12/9/19 στο ΓΑΟΝΑ “Ο Άγιος Σάββας”. Ασθενείς, συνοδοί, επισκέπτες και εργαζόμενοι ανώνυμα, ηλεκτρονικά και αξιόπιστα μπορούν και αξιολογούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε 6 ταυτόχρονα σημεία του Νοσοκομείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!