Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Η Nissan συνεργάζεται με την Plug and Play China
[Newsbeast]: Η Nissan συνεργάζεται με την Plug and Play China

[Newsbeast]: Η Nissan συνεργάζεται με την Plug and Play China

Αντικείμενο ο τομέας της διασπαστικής τεχνολογίας

Η Alliance Ventures, ο στρατηγικός βραχίονας κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital fund) της Renault-Nissan-Mitsubishi, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Plug and Play China, στο πεδίο της ανοικτής καινοτομίας (open innovation), στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

«Η Κίνα πρωτοστατεί στην καινοτομία στην αυτοκινητοβιομηχανία» δήλωσε ο Francois Dossa, Αντιπρόεδρος της Global Alliance, Ventures και Open Innovation και Πρόεδρος της Alliance Ventures. «Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της Plug and Play China, μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε νεοφυείς επιχειρήσεις και τεχνολογίες, που θα μεταμορφώσουν την εμπειρία της κινητικότητας».

Η Alliance Ventures και η Plug and Play συμφώνησαν σε τριετή σύμπραξη στην Κίνα, που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Αυτή η τελευταία συμφωνία, έρχεται να συμπληρώσει τις επιτυχημένες υπάρχουσες συνεργασίες με την πλατφόρμα Plug and Play τόσο στην Ιαπωνία, όσο και στην Silicon Valley. Με την πρόσβαση στο ανεξάρτητο δίκτυο start-up της Plug and Play της Κίνας, η ικανότητα της Alliance Ventures να εντοπίζει και να εργάζεται με πολλά υποσχόμενα νεοφυή επιχειρηματικά σχήματα , να εκτελεί πιλοτικά έργα και να αποκτά ή να επενδύει σε νέες τεχνολογικές ευκαιρίες, θα επιταχύνει στο μέγιστο το έργο της. Η Renault, η Nissan και η Mitsubishi Motors θα επωφεληθούν τόσο από τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, όσο και από την πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής της επόμενης γενιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!