Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Το Nissan NV400 με ψυκτικό θάλαμο
[Newsbeast]: Το Nissan NV400 με ψυκτικό θάλαμο

[Newsbeast]: Το Nissan NV400 με ψυκτικό θάλαμο

Αποτελεί μια καλή επιλογή για την μεταφορά τροφίμων

Έχοντας ξεκινήσει πρόσφατα την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία, το Nissan NV400 προσφέρεται από την Ν. Ι. Θεοχαράκης και σε έκδοση με ψυκτικό θάλαμο. Συγκεκριμένα, η εταιρία διασκεύασε τον χώρο φόρτωσης ενός NV400 σε θάλαμο ψυγείου, τηρώντας στο ακέραιο τις προδιαγραφές που προβλέπονται για τέτοιου είδους οχήματα. Το συγκεκριμένο όχημα, αποτελεί μια καλή επιλογή για την μεταφορά τροφίμων, καθώς με την ευελιξία του, τον εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και τις ανέσεις που προσφέρει για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του, δύναται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της μεταφοράς ευπαθών προϊόντων.

Επιπλέον, συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το ΝV400 διαθέτει τα «διαπιστευτήρια» για να αντεπεξέλθει και στις σκληρές απαιτήσεις του φορτηγού – ψυγείου.

Στην έκδοση του NV400 με ψυκτικό θάλαμο, έχει τοποθετηθεί μόνωση στον χώρο φόρτωσης με Panel πάχους 50χλστ, κατασκευασμένα σε πρέσα κενού όπου εξασφαλίζεται η απουσία αέρα. Το ψυκτικό μηχάνημα είναι της Thermoking, τύπου V 300 ΜΑΧ 20 12V (με λειτουργία από τον κινητήρα του αυτοκινήτου και με πρόσθετη εξωτερική παροχή ρεύματος).

Η μόνωση του θαλάμου γίνεται, με συντελεστή θερμό-περατότητας των πάνελ Κ 0,029W/mK.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!