Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Nissan Leaf Nismo RC, ένας ηλεκτρικός πύραυλος ήρθε στην Ευρώπη
[Newsbeast]: Nissan Leaf Nismo RC, ένας ηλεκτρικός πύραυλος ήρθε στην Ευρώπη

[Newsbeast]: Nissan Leaf Nismo RC, ένας ηλεκτρικός πύραυλος ήρθε στην Ευρώπη

Ισχύς 322 ίππων και επιτάχυνση στο 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα

Η τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα και η αντίστοιχη εμπειρία της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συνδυάζονται άψογα στο Leaf Nismo RC, ένα τετρακίνητο ηλεκτρικό όχημα με διπλάσια ισχύ και ροπή του προκατόχου του, που βασιζόταν στο πρώτης γενιάς Leaf του 2011.

Παρέχοντας στιγμιαία διαθέσιμη ροπή 640Nm στους τροχούς και ισχύ 322 ίππων , το Leaf Nismo RC προσφέρει αστραπιαία επιτάχυνση, επιτυγχάνοντας το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Η δημιουργία του τελευταίου Leaf Nismo RC από την Nissan, δεν έγινε για λόγους επίδειξης, καθώς στην ουσία, αποτελεί ένα πεδίο δοκιμών για μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις και προβάλλει τις δυνατότητες τωνηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας. Παράλληλα, αποδεικνύει τι μπορεί να επιτευχθεί με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με δύο μοτέρ και σύστημα μετάδοσης σε όλους τους τροχούς.

Το Leaf Nismo RC μοιράζεται την προηγμένη τεχνολογία του σημερινού Leaf παραγωγής, του δημοφιλούς EV, «πατώντας» για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πίστα Ricardo Tormo, στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!