Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Η Nissan αναδεικνύει στην Αφρική τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης
[Newsbeast]: Η Nissan αναδεικνύει στην Αφρική τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης

[Newsbeast]: Η Nissan αναδεικνύει στην Αφρική τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης

Η ιαπωνική μάρκα συμβάλει στην καινοτομία για ένα ολοκληρωμένο έργο «Οχήματος Προς Δίκτυο»

Με τη δωρεά δύο οχημάτων Nissan Leaf στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, στη Ναμίμπια, η Nissan επιδιώκει να αναδείξει τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει η ηλεκτρική κινητικότητα στους στόχους αειφόρου ανάπτυξης και κατ’ επέκταση στην ποιότητα ζωής, στη Νότια Αφρική.

Το γραφείο του ΟΗΕ στη Ναμίμπια θα καινοτομήσει στους τομείς της κινητικότητας και της ενέργειας με ένα ολοκληρωμένο έργο «Οχήματος Προς Δίκτυο» (VGI) στην Αφρική . Η κινητικότητα και η ενέργεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές που εστιάζουν σε δύο από τους τρεις άξονες του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών: την αλλαγή του κλίματος και την ανισότητα.

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν κατά κύριο λόγο για τη μεταφορά εργαζομένων, χωρίς εκπομπές ρύπων, σε συναντήσεις και σε ομάδες εργασίας, καθώς και για τη διεξαγωγή επαφών σε όλη την πόλη. Τα ηλεκτρικά οχήματα υποστηρίζουν το συνολικό σύστημα για τη δημιουργία ελαστικής παροχής ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οχήματα θα χρησιμεύσουν ως πηγή ενέργειας, «αντικαθιστώντας» τη ζήτηση από την ακριβότερη ενέργεια που παρέχει το δίκτυο. Επίσης, εάν το δίκτυο βγει εκτός λειτουργίας, τα οχήματα θα παράσχουν εφεδρική τροφοδοσία για βασικές ανάγκες όπως ο φωτισμός, ο εξοπλισμός επικοινωνίας, καθώς και για λειτουργίες χαμηλότερης προτεραιότητας, όπως η ψύξη ή ο κλιματισμός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!