Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Νικολαΐδης: Το μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους
[Newsbeast]: Νικολαΐδης: Το μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους

[Newsbeast]: Νικολαΐδης: Το μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους

«Κάνουν αίσχη οι οπαδοί και οι ομάδες δεν βγάζουν ανακοίνωση κατά των οπαδών»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για το βιβλίο του Βασίλη Σαμπράκου, «Εξηγώντας το Θαύμα», που έγινε στη Λαμία, και υποστήριξε μεταξύ άλλων πως γι’ αυτόν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο μίσος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το έχουν οι δημοσιογράφοι.

Αναλυτικά όσα είπε o Ντέμης Νικολαΐδης:

«Ποτέ δεν μπόρεσα να καθίσω κάπου και να έχω σημειώσεις. Πάντα έλεγα πως θα καθίσω και ότι μου έρθει θα το πω. Εκτός από σήμερα. Πριν φτάσουμε σκεφτόμουν πότε μου έφερε ο Σαμπράκος το βιβλίο… Και έχω ένα σκονάκι. Παρασκευή 30 Νοεμβρίου περνάει και το αφήνει στο γραφείο μου. 12:28 του στέλνω: “σελίδα 49″ και μου απαντάει: “Όλα καλά; Κυλάει;” για να του πω: “Ως τώρα δεν γίνεται πιο πολύ”. 13:10 του στέλνω: “Πολύ καλό, σελίδα 84″ και 15:28: “Τέλος, συγχαρητήρια”. Σερί το διάβασα. Στο θέατρο με τη γυναίκα μου δεν πάμε εύκολα.

Γιατί αν πάω με έναν φίλο και δεν μου αρέσει η παράσταση θα του πω μην πας μέσα, δεν μπορώ να πω ωραία ήταν. Οπότε δεν κάνω καμία χάρη στον Βασίλη. Μπορεί να είναι υπερήφανος γι’ αυτό. Αυτό που έχει καταφέρει και ούτε ο ίδιος το ξέρει, είναι ότι εμείς που ήμασταν εκεί αυτό το νιώθουμε δικό μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!