Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Νέος CEO στην Citroen
[Newsbeast]: Νέος CEO στην Citroen

[Newsbeast]: Νέος CEO στην Citroen

Αντικαθιστά την Linda Jackson

Από τις 15 Ιανουαρίου του 2020, η Linda Jackson ανέλαβε νέο ρόλο στην ιεραρχία του Ομίλου της PSA, μέσω του οποίου θα επιδιωχθεί, τόσο η συνοχή της εικόνας των Μαρκών μέσα στον Όμιλο PSA, όσο και οι ξεκάθαρες γραμμές διαφοροποίησης σε στρατηγικό και όχι μόνο επίπεδο, διαμορφώνοντας ένα νέο portfolio για τις Μάρκες. Η Linda Jackson θα αναφέρεται απευθείας στον Carlos Tavares.

Ο Vincent Cobée, που μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο του Deputy Citroën CEO, θα διαδεχτεί την Κα Jackson στη θέση του CEO της Citroën , καθώς και σε αυτή του Μέλους της Παγκόσμιας Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο κ. Cobée έχει ευρύτατη εμπειρία από διεθνείς αγορές, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για να επιτύχει τους στόχους της μάρκας για ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο.

Ο CarlosTavares, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ανέφερε σχετικά: “Μετά από 6 χρόνια στα ηνία της Citroën, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τη θέση της εταιρείας στην αγορά, αλλά και να αυξήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων και τα μερίδια στις κατά τόπους αγορές της Ευρώπης, με χαρά ανακοινώνω πως η Linda Jackson που εκτός των άλλων προετοίμασε ιδανικά το έδαφος για τη δυναμική είσοδο της μάρκας σε νέες κατηγορίες, αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στον Όμιλο PSA.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!