Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Το νέο Opel Insignia δοκιμάζεται στα όριά του στο Nürburgring
[Newsbeast]: Το νέο Opel Insignia δοκιμάζεται στα όριά του στο Nürburgring

[Newsbeast]: Το νέο Opel Insignia δοκιμάζεται στα όριά του στο Nürburgring

Ελαφρύτερο, πιο δυναμικό και πιο ευέλικτο το καινούργιο sedan

Η Opel εφοδίασε το Insignia Grand Sports με όλα όσα χρειάζεται ένα μεσαίο sedan για να προσφέρει βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά και μεγαλύτερη ευελιξία. Το νέο μοντέλο είναι ελαφρύτερο κατά 175 κιλά από τους προκατόχους του, προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς αλλά και των επιδόσεων.

Παράλληλα, είναι 29 χλστ χαμηλότερο από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το μετατρόχιο έχει αυξηθεί κατά 11 χλστ, οι πρόβολοι έχουν μειωθεί σημαντικά και το μεταξόνιο έχει «μακρύνει» κατά 92 χλστ, στοιχείο που σημαίνει πρόσθετη κατευθυντική ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.

Το αναβαθμισμένο πλαίσιο FlexRide προσαρμόζει τους αποσβεστήρες, τα συστήματα διεύθυνσης και κίνησης αυτόματα ή μέσω των επιλέξιμων προγραμμάτων «Standard», «Sport» και «Tour». Είναι κάτι που μπορεί να δοκιμαστεί άριστα στη θρυλική πίστα Nordschleife του Nürburgring. Το σιρκουί είναι εξαιρετικά απαιτητικό καθώς οι συνδυασμοί ποιότητας οδοστρώματος, ευθειών και στροφών μεταβάλλονται συνεχώς. Κάθε νέο Opel δοκιμάζεται εδώ στα όρια των δυνατοτήτων του.

Η ομάδα που πλαισίωνε τον αρχιμηχανικό του Insignia, Andreas Zipser, συμμετείχε στα test-drive του Nürburgring με καμουφλαρισμένα πρωτότυπα. Και οι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν τα 21 χλμ. της πίστας Nordschleife ώστε να καθορίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός άριστα σεταρισμένου οχήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!