Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Το νέο Mazda 3 κατέκτησε το βραβείο «Best of the Best» στα Red Dot 2019
[Newsbeast]: Το νέο Mazda 3 κατέκτησε το βραβείο «Best of the Best» στα Red Dot 2019

[Newsbeast]: Το νέο Mazda 3 κατέκτησε το βραβείο «Best of the Best» στα Red Dot 2019

Η ιαπωνική μάρκα τραβά και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας

Η Mazda τραβά και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας με την κατάκτηση του βραβείου «Red Dot: Best of the Best» για το νέο Mazda 3 .

Τα βραβεία σχεδιασμού με την ονομασία Red Dot απονέμονται από διεθνή επιτροπή, που αποτελείται από ειδικούς στον τομέα του design και αφορούν σε προϊόντα που ξεχωρίζουν σε αυτόν τον τομέα. Η τελευταία έκδοση του διαχρονικού best seller της Mazda , παρουσιάζει την πιο πρόσφατη εξέλιξη της φιλοσοφίας KODO: Τον εξωτερικό σχεδιασμό που βασίζεται στην «ψυχή της κίνησης» (Soul of Motion).

Σε συνδυασμό με τη βραβευμένη εμφάνισή του, το νέο Mazda 3 εξασφαλίζει και μία ανθρωποκεντρική εμπειρία τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες του. Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου χαρίζει μία φυσική αίσθηση και την ίδια στιγμή, φιλτράρει με μοναδικό τρόπο κάθε ανεπιθύμητο ερέθισμα από το δρόμο, ενώ η διάταξη του εσωτερικού και τα επιμέρους τμήματα ενισχύουν το βαθμό χρηστικότητας συμβάλλοντας στον περιορισμό της κούρασης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι, επίσης, και το πρώτο που εφοδιάζεται με τον επαναστατικό κινητήρα Skyactiv-X. Πρόκειται για τον πρώτο κινητήρα μαζικής παραγωγής στον κόσμο, που διαθέτει αυτανάφλεξη με συμπίεση και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των κινητήρων βενζίνης και diesel, καθώς προσφέρει αυξημένη οικονομία, μεγαλύτερη ροπή, μειώνοντας ταυτόχρονα και τις εκπομπές των ρύπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!