Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Νέοι σχεδιαστές δημιουργούν την Opel του αύριο
[Newsbeast]: Νέοι σχεδιαστές δημιουργούν την Opel του αύριο

[Newsbeast]: Νέοι σχεδιαστές δημιουργούν την Opel του αύριο

Σπουδαστές ανέλαβαν να δημιουργήσουν το Iconic Concept του 2030

Η Opel είχε την περιέργεια να μάθει πώς τα εκκολαπτόμενα ταλέντα από το χώρο της σχεδίασης φαντάζονται τη μάρκα το 2030 και ξεκίνησε ένα project συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Pforzheim.

Οι σπουδαστές του τμήματος «Transportation Design» ανέλαβαν να δημιουργήσουν το Opel Iconic Concept του 2030. Απόδειξη της επιτυχίας αυτού του ασυνήθιστου project υποστήριξης νέων ταλέντων είναι το ότι δύο συμμετέχοντες μπορούν τώρα να μαθητεύσουν δίπλα στους κορυφαίους σχεδιαστές της φίρμας στο Rüsselsheim.

«Εξελίσσουμε συνεχώς την ξεχωριστή σχεδιαστική φιλοσοφία μας, όπου η γλυπτική τέχνη συναντά τη γερμανική ακρίβεια», δήλωσε ο Mark Adams, αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού τμήματος Σχεδίασης. «Θέλαμε να μάθουμε πώς φαντάζονται την Opel οι σημερινοί νέοι από τη σκοπιά των μελλοντικών πελατών. Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τα δημιουργικά, αντισυμβατικά και φρέσκα σχέδια και θέλουμε να υποστηρίξουμε αυτά τα ανερχόμενα ταλέντα».

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τα ταλέντα τους σαν μελλοντικοί σχεδιαστές επί ένα εκπαιδευτικό εξάμηνο. Η ομάδα της γερμανικής εταιρίας, με επικεφαλής τον διευθυντή σχεδίασης, Friedhelm Engler και τον αρχισχεδιαστή, Andrew Dyson παρείχαν συμβουλές και πρακτική υποστήριξη, από το πρώτο σχέδιο μέχρι την παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδιαστικού πρωτοτύπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!