Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Νέες γευστικές δημιουργίες με θαλασσινό αέρα στην Πιπεριά
[Newsbeast]: Νέες γευστικές δημιουργίες με θαλασσινό αέρα στην Πιπεριά

[Newsbeast]: Νέες γευστικές δημιουργίες με θαλασσινό αέρα στην Πιπεριά

Η μοντέρνα ταβέρνα στο Νέο Ψυχικό σας συστήνει τα νέα της πιάτα

Από τους πρωτοπόρους που λειτούργησαν στην γαστρονομική πιάτσα, πλέον, στη συμβολή των Αγγέλου Σικελιανού, Αδριανείου και Βεάκη στο Νέο Ψυχικό, η Πιπεριά αποτελεί σταθερή αξία για εκείνους που θέλουν να γευτούν φρέσκες και νόστιμες δημιουργίες με θαλασσινή… αύρα από το 2001.

Η μοντέρνα ταβέρνα με το φιλικό περιβάλλον και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα αναδεικνύεται σε προορισμό όσων επιθυμούν να δοκιμάσουν πιάτα με… προσωπικότητα, που ανταποκρίνονται πλήρως στην value for money φιλοσοφία που επιτάσσουν οι καιροί.

Με μια δυναμική πορεία στο χρόνο, η Πιπεριά κατάφερε να εδραιωθεί και να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για τα πιάτα που μυρίζουν Αιγαίο, έχουν ταμπεραμέντο Μεσογειακό και χαρακτηρίζονται για τις επιρροές από την Άπω Ανατολή.

Αυτήν την περίοδο, λοιπόν, ο ανανεωμένος κατάλογός της αποτελεί μια καλή επιλογή για να την επισκεφτείτε από κοντά και να ανακαλύψετε μόνοι σας τι είναι αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίσει στην περιοχή, εδραιώνοντάς την στη συνείδηση του κοινού.

Οι πρώτες ύλες συνεχίζουν να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από ευρηματικούς συνδυασμούς, που παντρεύουν αρώματα και γεύσεις με τον ιδανικότερο και πιο ανατρεπτικό για τον ουρανίσκο τρόπο.

Από τα ορεκτικά του νέου μενού, λοιπόν, διακρίνουμε το δροσιστικό ταρτάρ τόνου με αβοκάντο, τα «εκρηκτικά» φρέσκα μύδια με τζίντζερ, soy sauce και γλυκό τσίλι και τις τραγανές κροκέτες μπακαλιάρου σε πάνκο, συνοδεία ταρτάρ παντζαριού και αιόλι με κάρι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!