Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Νέες επενδύσεις 45 εκατ. ευρώ από αλυσίδα σούπερ μάρκετ
[Newsbeast]: Νέες επενδύσεις 45 εκατ. ευρώ από αλυσίδα σούπερ μάρκετ

[Newsbeast]: Νέες επενδύσεις 45 εκατ. ευρώ από αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Η Metro έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 275 καταστημάτων ενώ απασχολεί περίπου 10.700 εργαζόμενους

Σχέδια δυναμικής ανάπτυξης τα οποία περιλαμβάνουν επενδύσεις περίπου 40 – 45 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα χρόνια έχει καταστρώσει ο Όμιλος Metro , της οικογένειας Παντελιάδη.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν η επέκταση και ανανέωση της εικόνας του δικτύου καταστημάτων και των αποθηκευτικών χώρων, ο εμπλουτισμός του χαρτοφυλακίου με νέα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και η αξιοποίηση της τεχνολογίας για την προσέλκυση νέων καταναλωτών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αριστοτέλης Παντελιάδης , αναλύοντας τον στρατηγικό σχεδιασμό, στο πλαίσιο συνάντησης με δημοσιογράφους, ανέφερε πως η εταιρεία έχοντας ολοκληρώσει την ενσωμάτωση του δικτύου καταστημάτων της Βερόπουλος που εξαγόρασε πριν τρία χρόνια, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά δρομολογώντας μια σειρά από δράσεις που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητα και την αναγνωρισιμότητα της αλυσίδας.

Ο κ. Παντελιάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της εταιρείας τα επόμενα χρόνια καθώς όπως είπε ήδη οι καταναλωτές εμπιστεύονται όλο και περισσότερο τα καταστήματα Mymarket για τις αγορές τους.

Ενδεικτικά ανέφερε ότι οι πωλήσεις θα κλείσουν φέτος με αύξηση 6% και θα ανέλθουν στα 1,26 δισ. ευρώ. «Φέτος έχουμε 6%ανάπτυξη σε μια αγορά που δεν είναι ανοδική για τους περισσότερους του κλάδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!