Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Νέες BMW X5 & X6 xDrive: 6κύλινδρος εν σειρά κινητήρας diesel και ήπια υβριδική τεχνολογία
[Newsbeast]: Νέες BMW X5 & X6 xDrive: 6κύλινδρος εν σειρά κινητήρας diesel και ήπια υβριδική τεχνολογία

[Newsbeast]: Νέες BMW X5 & X6 xDrive: 6κύλινδρος εν σειρά κινητήρας diesel και ήπια υβριδική τεχνολογία

Σπορ και ζωηρή οδική συμπεριφορά στο δρόμο

Οι BMW X5 και X6 υιοθετούν τώρα μια ιδιαίτερα αποδοτική, ήπια υβριδική τεχνολογία που βελτιστοποιεί την άμεση απόδοση ισχύος και την αποδοτικότητα του συστήματος κίνησης. Από τον Μάιο του 2020, η νέα X5 xDrive40d (μικτή κατανάλωση: 6,4 – 5,9 l/100 km, εκπομπές CO2: 167 – 154 g/km) και η νέα X6 xDrive40d (μικτή κατανάλωση: 6,2 – 5,8 l/100 km, εκπομπές CO2: 164 – 153 g/km) θα χρησιμοποιούν έναν νέο 6κύλινδρο εν σειρά κινητήρα diesel με μίζα γεννήτρια 48-volt. Χάρη στην αυξημένη ισχύ του κινητήρα εσωτερικής καύσης στους 340 ίππους, και το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο ήπιο υβριδικό σύστημα, ενισχύονται οι ανώτερες επιδόσεις των πολυτελών Sports Activity Vehicles (SAV) και Sports Activity Coupes (SAC).

Σπορ και ζωηρή οδική συμπεριφορά στο δρόμο, στιβαρότητα και ευελιξία εκτός δρόμου είναι βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των X5 και X6 , που είναι «ιδρυτικά» μοντέλα κάθε αντίστοιχης κατηγορίας και προκαλούν αίσθηση με την παρουσία τους. Επιπλέον, χαρακτηριστικά άνεσης υψηλής ποιότητας και προηγμένες τεχνολογίες σε λειτουργικό επίπεδο και στον τομέα της ψηφιοποίησης συμβάλλουν στον ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα των δύο μοντέλων της οικογένειας BMW X. Οι τελευταίες καινοτομίες της τεχνολογίας κίνησης συμπληρώνουν τώρα τη γκάμα κινητήριων συνόλων των SAV και SAC με ένα κινητήρα diesel που συνδυάζει την ισχύ με την απόδοση με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!