Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Νέα συμφωνία με την EBRD έκλεισε η Τράπεζα Πειραιώς
[Newsbeast]: Νέα συμφωνία με την EBRD έκλεισε η Τράπεζα Πειραιώς

[Newsbeast]: Νέα συμφωνία με την EBRD έκλεισε η Τράπεζα Πειραιώς

Παροχή πιστωτικής γραμμής ύψους 50 εκατ. ευρώ

Σε νέα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για την παροχή πιστωτικής γραμμής ύψους 50 εκατ. ευρώ προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο συμμετοχής της στο Trade Facilitation Programme της EBRD.

H Τράπεζα Πειραιώς, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, συνεπής προς τη δέσμευσή της για ολοκληρωμένη στήριξη της επιχειρηματικότητας, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με την EBRD για την προώθηση των εργασιών εξαγωγικών και εισαγωγικών επιχειρήσεων. Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της τράπεζας και ολοκληρώνεται στον κατάλληλο χρόνο, προκειμένου να συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση του ελληνικού επιχειρείν, στην τόνωση της βιώσιμης ανάπτυξης και στη στήριξη του διασυνοριακού εμπορίου.

Ο Γιώργος Πουλόπουλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, επισημαίνει ότι «το υψηλό μερίδιο αγοράς της Τράπεζας Πειραιώς στον επιχειρηματικό χώρο, σε συνδυασμό με τη σταδιακή σταθεροποίηση της οικονομίας, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και με νέα πιστοδοτικάμέσα που συμβάλλουν στην ανάκαμψη της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας. Η συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στο Trade Facilitation Programme αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η πολύτιμη συνεργασία μας με την EBRD αποδίδει καρπούς, ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις με διασυνοριακή δραστηριότητα και εξαγωγικό προσανατολισμό».

Η Sabina Dziurman, Επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Τράπεζα Πειραιώς στο Trade Facilitation Programme της EBRD, στηρίζοντάς την για την καλύτερη κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών των εξαγωγικών και εισαγωγικών επιχειρήσεων-πελατών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!