Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Νέα καταστήματα της Forever 21 στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Teren Management Europe
[Newsbeast]: Νέα καταστήματα της Forever 21 στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Teren Management Europe

[Newsbeast]: Νέα καταστήματα της Forever 21 στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Teren Management Europe

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 η είσοδος της εταιρίας και στην Αθήνα

Τέσσερα νέα καταστήματα της Forever 21, της 5ης μεγαλύτερης εταιρείας λιανεμπορίου των ΗΠΑ στο χώρο της μόδας, προστέθηκαν μέσα στο Σεπτέμβριο στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Teren Management Europe, του αποκλειστικού franchisee του brand για 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία εγκαινίασε τα νέα της καταστήματα σε Ρουμανία (Βουκουρέστι), Σλοβακία (Μπρατισλάβα), Πολωνία (Λοτζ) και Τσεχία (Πράγα). Παράλληλα, εντός του Οκτωβρίου 2016 θα λειτουργήσει το δεύτερο κατάστημά στην Πολωνία (Πόζναν) και το πρώτο στην Πορτογαλία (Λισαβώνα).

Η υποδοχή του κόσμου στη Forever 21, σε όλες τις πόλεις που ξεκίνησε τη λειτουργία της ήταν εντυπωσιακή. Συνολικά, περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες έδωσαν δυναμικό «παρών» την ημέρα των εγκαινίων των καταστημάτων, ενώ η είσοδος της F21 στις χώρες συγκέντρωσε εκατοντάδες εγκωμιαστικές αναφορές στα ΜΜΕ των αντίστοιχων χωρών.

Το πρώτο κατάστημα Forever 21 του δικτύου της Teren Management Europe εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2016. Έως τον τέλος του 2017, το ευρωπαϊκό δίκτυο Forever 21 της Teren Management Europe θα έχει προχωρήσει στη λειτουργία συνολικά 20 καταστημάτων στις 12 ευρωπαϊκές χώρες που διατηρεί τα δικαιώματα franchise του brand.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!