Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είχε υποσχεθεί
[Newsbeast]: Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είχε υποσχεθεί

[Newsbeast]: Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είχε υποσχεθεί

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι ακρογωνιαίος λίθος της ελευθερίας και της δημοκρατίας»

Για αλλαγή του οικονομικού κλίματος κι αποκατάσταση της κανονικότητας κάνει λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη αναφορικά με τους πρώτους μήνες της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία, σημειώνοντας ότι «οι πολίτες βλέπουν μια κυβέρνηση η οποία υλοποιεί τις δεσμεύσεις της και μάλιστα πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είχε υποσχεθεί».

Για το προσφυγικό/μεταναστευτικό πρόβλημα η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι «η διαχείριση του θα απαιτήσει το σύνολο των δυνάμεων της κυβέρνησης και της χώρας» και πως τα αποτελέσματα των ενεργειών της κυβέρνησης θα φανούν στο μέλλον.

Σχετικά με την προανακριτική για την υπόθεση Novartis, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ελλείψει επιχειρημάτων, προσπάθησε να μπαχαλοποιήσει τη διαδικασία» και προσθέτει ότι «η προσπάθειά του αυτή έπεσε στο κενό και τώρα έρχεται η ώρα της αλήθειας».

Διαβάστε κάποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής:

Κυρία Μπακογιάννη, η νέα κυβέρνηση συμπλήρωσε 4 μήνες. Ποιο είναι, κατά τη γνώμη σας, το σημαντικότερο επίτευγμά της μέχρι τώρα και ποια η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνη το αμέσως επόμενο διάστημα;

«Αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο επίτευγμα της κυβέρνησης είναι η αλλαγή του οικονομικού κλίματος και η αποκατάσταση της κανονικότητας. Οι πολίτες βλέπουν μια κυβέρνηση η οποία υλοποιεί τις δεσμεύσεις της και μάλιστα πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είχε υποσχεθεί, γεγονός το οποίο δημιουργεί και στην κοινωνία και στην αγορά ένα κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!